Navigatie

Privacyverklaring

Especial & More is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bedrijfsgegevens

Especial & More

Sevenhovenstraat 7

3412 KK  Lopikerkapel

KvK-nummer 30146069

Telefoon 030-6876035

E-mail adres info@especialandmore.nl

Persoonsgegevens die Especial & More verwerkt. 

Indien u een bestelling plaatst in onze webwinkel, verstrekt u Especial & More een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van uw bestelling en een correcte bedrijfsadministratie. Daartoe verwerken we de volgende persoonsgegevens:

NAW gegevens verzend- en bezorgadres;

Telefoonnummer;

Factuuradres;

E-mailadres;

Betalingsgegevens.

Waarom vraagt Especial & More persoonsgegevens?

Especial & More verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Afhandelen van facturen en betalingen;

Beantwoorden van vragen die gesteld worden via het contactformulier;

Klachtenafhandeling;

Leveren van producten;

Verzenden van nieuwsbrieven;

Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat.

Bewaartermijn

Especial & More zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is. De bewaartermijn is maximaal zeven jaar, gerekend vanaf de datum van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.

Delen van gegevens met derden

Het is mogelijk dat wij de gegevens doorgeven aan bedrijven waarmee we samenwerken, zogenaamde ‘derden’. Deze bedrijven helpen ons voor een goede afhandeling van uw bestelling.

Het kan zijn dat de gegevens worden gebruikt door Google of Apple zelf. Wij hebben hier geen invloed op, maar verwijzen u naar de privacyverklaringen van deze bedrijven.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, geven wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend door aan derden  als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst met ons of als wij dat verplicht zijn door de wet. Als wij bijvoorbeeld vermoeden dat er sprake is van fraude of misbruik van onze webshop, dan kunnen wij persoonsgegevens doorgeven aan de bevoegde autoriteiten.

Wij willen ervoor zorgen dat u zo optimaal en persoonlijk mogelijk gebruik kunt maken van onze website. Het kan zijn dat we hiervoor gebruikmaken van statistiekdiensten zoals Google Analytics. Deze diensten houden bij hoe u onze website gebruikt. Uiteraard hebben wij strenge afspraken gemaakt met deze bedrijven. Zo wordt het IP-adres bijvoorbeeld geanonimiseerd.

Cookies en websitegebruik

Especial & More maakt uitsluitend gebruik van technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de websites wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die Especial & More gebruikt zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. U kunt zich afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop de website op uw scherm verschijnt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar: info@especialandmore.nl

Beveiliging

Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert. De beveiligde verbinding is te herkennen aan het groene slotje en het woord ‘veilig’ in de adresbalk van uw browser.

Websites van derden

Op onze website staan zo nu en dan links naar andere websites. Wij hebben geen invloed op die andere sites. We kunnen dan ook niet garanderen dat die bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We raden u aan eerst het Privacy Statement van die sites te lezen voordat u daarvan gebruik maakt.

Wijzigen van Privacy Statement

Om u zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de gegevens kan het zijn dat wij dit Privacy Statement soms moeten aanpassen. We raden u aan om geregeld dit Privacy Statement te lezen zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Klachten

Natuurlijk helpen wij u graag als u een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens.  Als we er samen niet uitkomen bestaat de mogelijk om ‘Autoriteit Persoonsgegevens’, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens, in te schakelen.

 

 

© 2011 - 2018 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.