Bestelinformatie

ORDERBEVESTIGING: na het plaatsen van een order, wordt er een automatische bestelbevestiging naar het opgegeven emailadres verzonden. Neem even contact met ons op als dit niet gebeurt, want er kan iets mis gegaan zijn.

KORTINGSCODE (indien van toepassing): een kortingscode werkt als volgt: voer in het bestelproces bij kortingscode de door ons verstrekte code in en klik op bereken korting.

BETAALMOGELIJKHEDEN: IDEAL, vooraf overmaken of contante betaling bij afhalen.    

Betaling met IDEAL  in een beveiligde omgeving (SSL) tijdens het plaatsen van de order.

Vooraf overmaken: het bedrag kan overgemaakt worden op de bankrekening die op de factuur vermeld staat. Wij reserveren de bestelling 7 dagen, gerekend vanaf de datum waarop de bestelbevestiging is verzonden. Na 7 dagen wordt een herinnering gestuurd. Als wij daarna nog geen betaling hebben ontvangen, moeten wij de bestelling helaas annuleren. 

Contante betaling bij afhalen. (Afhalen op afspraak is mogelijk in Lopikerkapel: Sevenhovenstraat 7).

VERZENDING: de bestelling verzenden wij binnen 1-2 werkdagen.

Orders die vóór 12.00 uur op werkdagen zijn geplaatst, verzenden wij (bijna altijd) nog dezelfde dag, maar het kan dus ook zijn dat deze de volgende dag pas worden verzonden. Orders die vanaf vrijdag 12.00 uur worden geplaatst, verzenden we op maandag. 

N.B. We verzenden de bestelling alleen als we de betaling hebben ontvangen!

BEZORGING: een bestelling wordt in de meeste gevallen de dag na verzending bezorgd.

De bezorgdagen van postNL zijn: dinsdag t/m zaterdag. Op het moment dat wij het pakket overgedragen hebben aan postNL hebben wij daar verder geen invloed meer op. We kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden voor een te late bezorging.

Wij verzenden ook met DHL. De bezorgdagen van DHL zijn: maandag t/m zaterdag. 

AFHALEN: de bestelling kan afgehaald worden bij Especial & More, Sevenhovenstraat 7, 3412 KK Lopikerkapel. We maken daar wel graag even een afspraak voor.

VERZENDKOSTEN:  porto+administratiekosten brievenbuspakketje: € 4,95. 

verzendkosten pakketpost € 6,65                                     

Pakketpost: voor een zending die niet door de brievenbus past, berekenen we tot 10 kilo €6,65. Pakketten verzenden we met postNL of DHL. Het komt een enkele keer voor dat er pakketpost berekend wordt bij een artikel dat toch in een brievenbusdoos past. Als dit het geval is, geven we de teveel betaalde verzendkosten terug.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND: Verzendkosten België € 9,95.

Voor verzending naar andere landen gelden andere tarieven. Kies bij het plaatsen van een order voor de optie: vooraf overmaken. Wij sturen na ontvangst van de order een aangepaste factuur met de juiste verzendkosten.

Bij een bestelling van meer dan € 95,00 worden er geen verzendkosten berekend. 

© 2011 - 2024 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel