• De ark van Noach haken
  De ark van Noach haken

  'De ark van Noach haken' - Janny Oosterom-Verweij
  ISBN: 9789083169309

  € 12,95
 • De ark van Noach: vraag en antwoord
  De ark van Noach: vraag en antwoord

  De ark van Noach: Vraag & antwoord

  Ben je bezig met het haken van de ark van Noach en heb je een vraag over iets of kom je er niet uit? Stuur een email naar info@especialandmore.nl. Ik beantwoord je vraag dan per mail en…

 • uitverkocht

  'Haken & Huis'
  'Haken & Huis'

  Haken & Huis, Janny Oosterom-Verweij
  ISBN 9789491840210

  € 12,95
 • Aanpassingen "Haken & Huis"
  Aanpassingen "Haken & Huis"

  Helaas zijn er toch een aantal foutjes in mijn boek Haken & Huis geslopen ondanks alle controles en dat vind ik heel erg vervelend!Een paar aanpassingen:

  Aanpassingen “Haken & Huis”:
  Nr.1 "Vintage" Blz.21 Het eerste kopje…

Haakboeken

'De ark van Noach haken - Janny Oosterom-Verweij, 2021

In dit boek vind je de haakpatronen van 19 dieren, Noach en de ark.

Janny Oosterom-Verweij, die eerder ‘Haken & Huis’ schreef, maakte al in 2015 de dieren voor haar eerste kleinkind, die er in de box al dol op was. Inmiddels heeft ze 5 kleinkinderen die fan zijn.Ze spelen er allemaal nog mee. Dat was voor haar reden om er haakpatronen van te maken.

De ark en alle figuren zijn stap voor stap beschreven en worden ondersteund met tekeningen en foto’s. Er worden geen ingewikkelde haaksteken gebruikt, waardoor iedereen dit kan maken!

 

'Haken & Huis' - Janny Oosterom-Verweij, 2017

Dit boek is voor iedereen die van haken én een gezellig huis houdt! Voor bijna iedere kamer in huis is er wel iets te vinden. Voor de woonkamer verschillende kussens. Voor kinderen en tieners een dubbeldekbus kussen vol met passagiers, een jeanskussen, paardenkussen en een glitter en glamour kussen in de vorm van een hart. Voor de allerkleinsten babydekens en een knuffel. 
De haakprojecten zijn heel gevarieerd: met veel kleuren of juist in basic tinten. Gehaakt met bijzondere steken, in filet haakwerk of afgewerkt met geborduurde details. Altijd al zelf een kussen willen naaien? Ook dat wordt beschreven en nog veel meer...

Bekijk de foto's van de voorbeelden uit dit boek bij "Haakpakketten".
 

 

 

© 2011 - 2023 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel