Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst met betrekking tot aankoop van een product te ontbinden.  De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, dus artikelen die door ons met de hand gemaakt zijn in opdracht van u. Bijvoorbeeld artikelen die in opdracht van u door ons zijn voorzien van een naam, enz.

*Digitale leveringen, zoals haak- en breipatronen.

*Haakpakketten, die niet meer compleet zijn.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om binnen de gestelde termijn van 14 dagen een e-mail te sturen naar info@especialandmore.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient het door u teruggestuurde product weer in ons bezit te zijn. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. U dient het product zorgvuldig te verpakken.

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. 

 

© 2011 - 2024 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel