Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via info@especialandmore.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 (op het formulier staat nog een oud tarief€ 6,75) zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, dus artikelen die door ons met de hand gemaakt zijn in opdracht van u.

*Digitale leveringen, zoals haak- en breipatronen.

formulier herroepingsrecht

© 2011 - 2018 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel