• Kist
  Kist

  HANDGEMAAKTE KIST VAN SLOOPHOUT.Afmeting: ± 50 x 29.5 cm, hoog 26.5 cm

  De kisten worden echt van sloophout gemaakt en daardoor is er geen een kist hetzelfde. Er zijn kisten die "blank" zijn, kisten die "zwart" zijn, of een…

  € 12,95
 • Houten kist cafe Paris
  Houten kist cafe Paris

  HOUTEN KIST CAFé PARISAfmeting: ± 50 x 29.5 cm, hoog 26.5 cm.

  De kist is met de hand gemaakt van sloophout en bewerkt met grijze en witte verf. De tekst is er op gesjabloneerd.

  € 19,95
 • Wandkistje-kastje (sloophout)
  Wandkistje-kastje (sloophout)

  WANDKISTJE-KASTJEDe wandkistje-kastjes worden gemaakt van sloophout en daardoor is er geen één hetzelfde (zie foto)! Het hout kan blank zijn, vergrijsd, zelfs bijna zwart, met een rode uitstraling, enz. Er zitten soms ook…

  € 7,50
 • Kistje Seasons
  Kistje Seasons

  HANDGEMAAKT KISTJE SEASONSAfmeting: ± 25 x 18 cm, hoog 5.5 cm (totale hoogte 8.5 cm)

  De kistjes zijn handgemaakt van sloophout, daardoor is elk kistje uniek. De kleuren kunnen per kistje verschillen.

  € 5,95

Kisten van hout

Handig als opbergkrat! De houten kisten zijn stevig en stapelbaar. Bouw met meer kisten een kast. enz.

De kisten worden echt van sloophout gemaakt en daardoor is er geen een kist hetzelfde. Er zijn kisten die "blank" zijn, kisten die "zwart" zijn, of een roodtint hebben. Het hout per kist kan ook verschillen, ruw, glad, enz. 

Heeft u voorkeur voor een bepaald soort kist, neem even contact met ons op dan kunnen we vertellen of we die wel/niet op voorraad hebben. Maakt het niet uit, dan kunt u gewoon bestellen.

De kisten zijn onbehandeld en als ze buiten gebruikt worden dan vergrijst het hout op den duur. Een kist kunt u natuurlijk ook lakken, verven, beitsen, enz.

Met gebruik van een sjabloon en acrylverf kunt u er zelf een tekst op zetten. Neem ook eens een kijkje bij de sjablonen in onze shop.

Zelf geen vaste hand? Laat ons voor u een tekst naar keuze op de kist schilderen. Geef in het keuzemenu aan hoeveel letters uw tekst omvat en vul de gewenste tekst in onder 'Opmerkingen' op het bestelformulier. Wij gebruiken standaard witte verf voor de tekst, met een donkergrijze of zwarte contourrand. Wilt u een andere kleur? Geef dit dan aan op het bestelformulier. Levertijd voor beschilderen met eigen tekst: ca. 1-2 weken.

Meer kisten nodig? Heeft u meer kisten nodig dan er op dit moment besteld kunnen worden in de webwinkel, neem dan even contact met ons op.

© 2011 - 2018 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel