Interessante links

Knutsel-especials.blogspot.nl- blog  over knutselen en kinderfeestjes

Especial & More houdt een blog bij over knutselen, kinderfeestjes en more. Op ons blog geven we regelmatig knutseltips en knutselideeën voor thuis. Je vindt er ook meer informatie over knutselpakketten voor kinderfeestjes en we laten er foto's zien van kinderworkshops. Neem gewoon even een kijkje.

DaWanda - Products with Love

Handgemaakte producten van Especial & More zijn o.a. ook te vinden bij DaWanda. Daar kun je ook producten van ons tegen komen, die niet in de webwinkel te koop zijn, maar alleen via onze DaWanda-winkel.

DaWanda is een online designmarkt voor bijzondere, unieke en handgemaakte producten, die met liefde gemaakt worden. Meer dan 120.000 winkels bieden op DaWanda hun producten. We zijn dan ook trots dat wij door DaWanda uitgenodigd zijn een DaWanda winkel te openen voor onze handgemaakte producten!

Met de Hand - Online platform for Handcraft

Regelmatige plaatsen wij ook Especial & More producten op de website van Met de hand, de grootste Nederlandse online community voor crafters, designers en vintage collectors.

Kaartje BYzonder

Kaartje BYzonder maakt o.a. geboortekaartjes op maat: BYzonder, uniek en persoonlijk. 

Wij maken in opdracht van Kaartje BYzonder van het ontwerp van het geboortekaartje een uniek vogelhuisje, geboortekistje of huisje.

Leuke webwinkels

www.decreatieveprinses.nl

www.allemaaldingetjes.nl

www.risjebo.nl

www.mannekijn.nl

www.partyslingers.nl

© 2011 - 2018 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel