KNUTSELKINDERFEESTJES

Help, je kind wil knutselen op zijn of haar kinderfeestje! Wat nu?

Creatieve kinderfeestjes zijn én blijven bij kinderen in trek! Maar wat nu als je geen tijd of geen zin hebt om een knutselwerkje voor een kinderfeestje te bedenken en voor te bereiden? Of misschien denk je wel dat je niet creatief bent...Dan hebben wij gelukkig goed nieuws voor je! 

Knutselpakketten voor kinderfeestjes

Je hoeft helemaal geen tijd en/of zin  te hebben om iets te bedenken en voor te bereiden voor een knutselkinderfeestje. Je hoeft ook niet creatief te zijn. Wij hebben het denkwerk en de voorbereidingen al gedaan en bieden een uniek assortiment complete knutselpakketten aan voor creatieve kinderfeestjes thuis. 

Als op het kinderfeestje van je kind meisjes én jongens komen dan kun je verschillende knutselpakketten bestellen, want jongens willen vaak iets anders knutselen dan meisjes. Jongens knutselen graag iets stoers. Daarom hebben we knutselpakketten met het thema piraat, ridder, cars, enz.  Voor het knutselen op de verjaardag van meisjes hebben we leuke knutselpakketten om bijvoorbeeld een hart, vogelhuisje, enz. te pimpen. We hebben ook hele leuke kleine knutselpakketjes bijvoorbeeld voor het knutselen van een cupcake of voor het maken van minivogelhuisjes.

In onze knutselpakketten zitten alle materialen die nodig zijn, een duidelijke stap-voor-stap werkbeschrijving (PDF), en een foto van het voorbeeld van het eindproduct. We zijn voor de creatieve kinderfeestjes altijd op zoek naar iets origineels. Iets wat niet zomaar overal te koop is. Wij krijgen gelukkig steeds weer nieuwe ideeën die de inspiratiebron vormen voor nieuwe knutselpakketten. Op die manier wordt ons assortiment voortdurend uitgebreid en vernieuwd!  Je hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor het "gereedschap" zoals kwast(en) en/of scha(a)r(en).Overigens gaat verven ook prima met een in stukjes geknipte schuurpons. Daarmee moet je de verf dan wel deppend aanbrengen en dus niet vegen.

Bekijk de knutselpakketten voor kinderfeestjes

 

Knutselmateriaal voor kinderfeestjes

Ben je wel creatief en heb je tijd en zin, dan kun je ook losse knutselmaterialen bij ons kopen voor kinderfeestjes.

Wij hebben allerlei leuke basisvormen: vormen van hout, MDF en papershape, die zeer geschikt zijn voor het knutselen op een kinderfeestje. Verder vind je in onze webshop nog allerlei andere knutselmaterialen zoals vilt, hobbyverf, pailletten, spelden, kant, lint, kleine stofcoupons, enz..

We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat knutselen op een kinderfeest betaalbaar blijft. 

Bekijk  knutselmateriaal voor kinderfeestjes

-

 

 

 

© 2011 - 2018 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel