CAL woondeken en/of tas 'Granny' haken

Artikel 1 van 10 Volgende

CAL woondeken en/of tas 'Granny' haken

Vind je het leuk om te haken en heb je geen hekel aan draadjes afhechten? Doe dan gerust mee met deze CAL!

Heb je veel resten? Dan is dit een leuk project om die weg te werken.

Het haakpatroon wordt in 9 delen gepubliceerd in de haakgroep van Especial & More op Facebook. Daar kunnen de delen tot 30 juni 2023 gratis als PDF gedownload worden. Zie onderstaande tabel.

In deel 1 staan alle benodigdheden voor zowel de woondeken als de tas en informatie over het haken van de deken of tas. Het haken van de eerste granny begint pas op 23 februari. 

In het haakpatroon worden zowel een woondeken als een tas beschreven met 7 verschillende soorten grannysquares. Voor de woondeken zijn er in totaal 180 nodig en voor de tas 30. 

Woondeken A werd gehaakt met nieuw haakkatoen, maar voor woondeken B werden uitsluitend resten gebruikt (Catona en Larra).

Een combinatie van nieuw haakkatoen met resten is natuurlijk ook mogelijk. Het is wel belangrijk dat alles wat je gebruikt dezelfde dikte heeft.

Ga je verschillende soorten haakgaren combineren, dan kan het resultaat toch erg verschillen. Zelfs als het nummer van de haaknaald op de etiketten hetzelfde is. Overigens is de draad van Catona en Larra van Scheepjes hetzelfde.

Er kan ook een compleet pakket besteld worden voor woondeken A of voor de tas. (woondeken B is gemaakt met resten Catona/Larra).

 

Van:

Tot:

Deel 1 – voorwoord

16 feburari

30 juni

Deel 2 – granny A

23 februari

30 juni

Deel 3 – granny B

2 maart

30 juni

Deel 4 – granny C

9 maart

30 juni

Deel 5 – granny D

16 maart

30 juni

Deel 6 – granny E

23 maart

30 juni

Deel 7 – granny F

6 april

30 juni

Deel 8 – granny G

4 mei

30 juni

Deel 9 – afwerking

11 mei

30 juni

Na 30 juni zijn de haakpatronen niet meer gratis. Het haakpatroon van de woondeken nr.141 en/of het haakpatroon van de tas nr. 142 kunnen dan besteld worden in de webwinkel.

© 2011 - 2023 Especial & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel